Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: James Wan lelépett a Resident Evil-ből. Újabb képeken John Wick és a Hobbs & Shaw. Ő rendezheti A Galaxis őrzői 3-at. Rendező nélkül az Uncharted.

2018. december 22. - csak Porter

james-wan-pic_n5z2.jpg

A hónap elején írtuk meg, hogy már a rendezőjét is megtalálták a Resident Evil rebootnak, viszont most meg James Wan producer lépett ki, aki miatt egy kicsit is várni lehetett a filmet. Elmondása szerint kezd elege lenni abból, hogy még sehol sem tart a film, de már folyamatosan jelentik be a híreket a róla. 

johnwick3-fl-sivatag.jpg

Az Entertainment Weekly jóvoltából megnézhetjük az első hivatalos képet a John Wick 3: Parabellum-ból.

hobbs-and-shaw-ew.jpg

Valamint szintén az Entertainment Weekly-ből derült ki, hogy a Halálos iramban spin-off hivatalos címe: Fast & Furious: Hobbs & Shaw lett, valamint egy újabb képen leshetjük meg a címszereplőket.

adam_mckay_portrait_session.jpeg

Adam McKay (A híres Ron Burgundy legendája, A nagy dobás) egy podcastban elárulta, hogy Kevin Feige felkérte A Galaxis őrzői 3 megrendezésére.

fe32e62e-3d67-4e44-9b52-92c08cfc000e.jpeg

Shawn Levy elmondása szerint annyira sok projecttel foglalkozik jelenleg, hogy sajnos vissza kell mondania az Uncharted rendezésének lehetőségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4114497944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása