Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ő lesz az új Joker? Mégsem lesz Halálos fegyver 5.? Újra Jézus bőrében. Alakul az új Doktor Dolittle színészgárdája. DiCaprio Da Vinciről készítene filmet.

2018. február 19. - csak Porter

bca9e2da2.jpg

Leonardo DiCaprio után most Joaquin Pheonixet pletykálják az önálló Joker-film címszerepére. Lehet belőle valami, mivel a színész már találkozott is Todd Phillips rendezővel

lethal-weapon-rankings.jpg

Richard Donner rendező nem sok esélyt lát arra, hogy a Warner Bros. stúdió zöld utat adjon a Halálos fegyver 5-nek, pedig mind Mel Gibson, mind Danny Glover benne lenne a dologban.

mel-gibon-jim-caviezel-passion-of-the-christ.jpg

Mel Gibson javába készíti elő A passió folytatását, és most az is kiderült, hogy Jézust ismét Jim Caviezel fogja alakítani.

000373_hero.jpg

Komoly nevekkel bővült a The Voyage of Doctor Dolittle. A címszereplő ugye Robert Downey Jr. lesz, hozzá csatlakozott még Antonio Banderas, Emma Thompson, Ralph Finnes és Tom Holland, valamint még Michael Sheennel tárgyalnak egy esetleges szerepről. 2019-ben mutatják be.

1920.jpg

Leonardo DiCaprio Leonardo da Vinci-ről tervez filmet készíteni. A forgatókönyvet már el is kezdte írni John Logan (Skyfall), méghozzá Walter Isaacson életrajzi könyve alapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3913674250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása