Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Eredetfilmet kap A Joker!

2017. augusztus 24. - csak Porter

the-joker.jpg

A Deadline értesülése szerint a Warner Bros. stúdió egy eredetfilmet szeretne készíteni Batman nemeziséről, A Jokerről. A film elvileg a 80'-as években, Gothamben játszódna és a gonosz fiatalkorát mesélné el. De ez még nem minden!

Ez a film semmilyen módon nem kapcsolódna a DC Moziverumhoz (DCEU), így nem Jared Leto fogja alakítani A bűn bohócát, mint a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban. A stúdió egy kemény gengszterfilmet szeretne készíteni, amihez meg is szerezték producernek a legmegfelelőbb embert: Martin Scorsese-t (Nagymenők, Casino, A tégla).

martin-scorsese.jpg

A forgatókönyvíró Scott Silver lesz, aki a 8 mérföldet és a The Fighter - A harcost is írta, de a legmegdöbbentőbb lépés a direktor személyét jelenti, mivel a rendezésre Todd Phillipst (Cool túra, Másnaposok-trilógia, Haverok fegyverben) fogadták fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9612774164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása