Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Készül a Nosferatu remake. Paul Greengrass ismét kemény témához nyúl. Josh Brolint ki kellett vágni a Suburbiconból. Képek a Pillangó remakeből. Forog a Mamma Mia! 2.

2017. augusztus 24. - csak Porter

nosferatuhed.jpg

A boszorkányt rendező Robert Eggers újraforgatja az 1922-es Nosferatu című vámpírfilmet, és a főszereplő megformálására Anya Taylor-Joyt (A boszorkány, Széttörve) szeretné megszerezni.

maxresdefault_86.jpg

Paul Greengrass (Véres vasárnap, A United 93-as, Philips kapitány) fog filmet rendezni arról az emberről, aki Norvégiában 77 embert gyilkolt meg. A Netflix gyártásában készül, 20 millió dollárból. Ősszel kezdődik a forgatás.

o-josh-brolin-facebook.jpg

Josh Brolin is szerepelt volna George Clooney új rendezésében, a Suburbiconban (aminek nemrég adták ki az első előzetesét), de sajnos mind a négy jelenetét ki kellett vágni. 

papillon-charlie-hunnam_xu9c.jpg

papillon-charlie-hunnam-rami-malek_fcm5.jpg

Két kép érkezett a Charlie Hunnam (Arthur király: A kard legendája) és Rami Malek (Mr. Robot) főszereplésével készülő Pillangó remakeből. 

universal_pictures_mamma_mia_clapboard.jpg

Tegnapelőtt elkezdték forgatni a Mamma Mia!: Here We Go Again-t, ami ugye egyszerre lesz előzményfilm és folytatás. 2018 nyarán kerül a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr212770284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása