Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Jön a Mátrix remake!

2017. március 17. - csak Porter

neo-stops-bullets-in-the-matrix.jpg

avagy a „Hollywood! Na elmész ám a p...-ba!" című rovatunk új bejegyzését olvashatjátok! 

A Warner Bros. stúdió elérkezettnek látja, hogy egy teljesen új alkotógárdával nekiugorjon a Wachowski-fivérek (most már nővérek) legnagyobb dobásának, a Mátrix-trilógiának. Mivel a stúdiónak a három film több, mint másfél milliárd dollárt eredményezett, nem is kérdéses, miért döntöttek így.

matrix_kn41.jpg

Keanu Reeves, az eredeti filmek főszereplője már elmondta, ha Wachowskiék visszatérnek, ő is eljátszaná újra Neo szerepét, ám a Warner nem szándékozik visszacsábítani a tesókat. Helyette felkérték Zak Penn forgatókönyvírót (Az utolsó akcióhős, Bigyó felügyelő, Ellenséges terület, Elektra, X-Men: Az ellenállás vége, A hihetetlen Hulk), hogy vessen papírra valamit. 

A főszerepre a stúdiónak már konkrét elképzelései vannak. Michael B. Jordant (Az erő krónikája, A megálló, Creed - Apolló fia) szeretnék megszerezni.

the-matrix14_yevy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr10012341741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása