Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Éhezők viadala az irodában: The Belko Experiment-trailer

2016. december 07. - csak Porter

FIGYELEM! Az előzetes CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK AJÁNLOTT! 

mv5bowyyotk5mgutodbhzi00yjllltlkmjqtyti1m2rhzgy4zte0xkeyxkfqcgdeqxvymjy5odi4ndk_v1.jpg

Az előzetes alapján elég jó thrillernek néz ki a The Belko Experiment, amiben egy irodaház 80 alkalmazottját ejtik fogságba, majd egy hang közli velük, hogy vagy megölnek három embert közüllük vagy ők végeznek másik hattal. Először csak azt hiszik, hogy egy viccről van szó, de aztán elindul a vérontás...

A filmet Greg McLean, a Wolf Creek - A haláltúra és A fenevad író-rendezője készítette, méghozzá a Slither - Féltél már nevetve? és A Galaxis őrzői író-rendezője forgatókönyvéből. A főbb szerepekben Tony Goldwyn (Ghost), John Gallagher Jr. (Cloverfield Lane 10, Hush), John C. McGinley (Dokik-sorozat), David Dastmalchian (Fogságban, A Hangya), Michael Rooker (A Galaxis őrzői) és Sean Gunn (A Galaxis őrzői). 
Amerikai bemutató: 2017. március 17.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1312026697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása