Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Johnny Depp fantasztikus lényeket fog megfigyelni. Lucas nem találi ki több Indiana Jones-történetet. Oscart a Virslipartinak! Info A holnap határa folytatásáról. Tom Hardy = Al Capone.

2016. november 04. - csak Porter

fantastic-beasts-johnny-depp.jpg

Johnny Depp is csatlakozik a Legendás állatok és megfigyelésük-franchisebe. Az első részben még csak utalgatni fognak a karakterére, de a második résztől kezdve már láthatjuk is a tervezett filmsorozatban.

zz030b9231.jpg 
David Koepp, a készülő Indiana Jones 5 forgatókönyvírója elmondta, hogy George Lucas, aki az eddigi négy rész történetét találta ki, nem tér vissza semmilyen formában sem az ötödik rész stábjába.

t-exclusive-sausage-party.jpg

A Sony kampányolni akar a Virsliparti Oscar-jelölésért. Elvileg a Legjobb animációs film és a Legjobb betétdal (The Great Beyond) kategóriában szeretnének indulni.

jnn1qxnoeesnwqkmai5o.jpg

Doug Liman, A holnap határa rendezője elárulta, hogy a készülő második rész egyszerre lesz előzményfilm és folytatás is.

1442520552323_cached.jpg

Az erő kórnikája és a Fantasztikus Négyest rendező Josh Trank készít filmet Al Capona felemelkedéséről és bukásáról, ami A Fonzo nevet kapta. Al Caponet Tom Hardy fogja játsszani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3011769487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása