Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Már idén forgatják az új Mad Max-filmet? Első kép az új Gordon felügyelőről. Új páncél Batmannek. Megvan Farkas ellenfele. Nagyon durva lesz a Death Note-mozfilm.

2016. szeptember 20. - csak Porter

mad_max_fury_road_movie-wide.jpg

A pletykák szerint elkezdődtek a Mad Max: The Wasterland előkészületei és már az év végén elkezdhetik forgatni. Előzményfilm lenne George Miller rendezésében, ami Furiosa előéletét mutatná be. Tom Hardy és Charlize Theron is visszatérne. Viszont ez csak nagyon pletyka szintű. 

cslbjcjw8aa4tm5_jpg.jpg

Zack Snyder tette közzé az első hivatalos képkockát a jövőre érkező Justice Leagueból és ezzel feldedve (ha még kicsit messzi is a kép), hogy fog kinézni az Oscar-díjas J.K. Simmons Gordon felügyelőként

csvyeqbwcaa_pgh.jpg

Ez lesz az új (taktikai) páncélja Batmannek az Igazság Ligája-filmben. A képet szintén Zack Snyder osztotta meg. 

tqqie79.jpg

Kiderült, hogy Mister Sinister lesz a főgonosz a jövőre érkező, utolsó Farkas-filmben. Ő az egyik legnagyobb ellenfél az X-Men univerzumban, többször megküzdött Deadpoolal, nagy cimborája Apokalipszisnek és az ő nevéhez fűződik, hogy egy női klónt csinál Farkas DNS-éből. 

deathnote.jpg

Adam Wingard (The Guest, You're the Next, Blair Witch) elmondta, hogy a készülő Death Notehoz teljesen szabad kezet kapott, így nem fogja vissza magát. Meztelenkedés, káromkodás és rengeteg erőszak. Valamint másoddirektornak felkérte Jason Eisenert (Koldus puskával), hogy rendezzen benne három iszonyú véres kisfilmet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8711729835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása