Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Mégsem remake lesz az új Egyenesen át?

2016. augusztus 07. - csak Porter

flatliners-poster-2.jpg

A jövőre érkező Egyenesen át (Flatliners) eddig úgy volt, hogy az 1990-ben készült, Joel Schumacher által rendezett orvosi krimi feldolgozása lesz, ám a napokban Kiefer Sutherland is csatlakozott a színészgárdához, ahol 16 évvel ezelelőtti figuráját fogja alakítani kisebb változtatásokkal. 

Egy interjúban azt válaszolta Sutherland, hogy ismét Nelsont fogja alakítani, ám karaktere nevet változtatott és már egy egyetelmi tanárként tevékenykedik. Valószínűleg a tanítványai fogják végezni a régi film által bemutatott orvosi kísérletet. Sutherland mellett Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev és Kiersey Clemons lesz látható. A filmet a svéd A tetovált lányt is készítő Niels Arden Oplev rendezi. 

flatliners-kiefer-sutherland-on-the-gurney.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr988943778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása