Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

James McAvoy 23 személyisége: Split-trailer

2016. augusztus 05. - csak Porter

mv5bmtc1ndyyota5mv5bml5banbnxkftztgwmje2mdy1ote_v1_sy1000_cr0_0_1552_1000_al.jpg

M. Night Shyamalan a Hatodik érzékkel robbant be Hollywoodba, hogy aztán olyan filmekkel gyarapítja tovább életművét, mint a Sebezhetetlen, a Jelek és A falu. Onnantól hatalmas lejtmenet következett be a karrierjében és nem csak, hogy gyengék voltak ezek a próbálkozások (Lány a vízben, Az esemény, Az utolsó léghajlító, Föld után), de sorra buktak is meg a pénztáraknál. 

A tavalyi, minimális budgetből készült talált kamerás horrorfilmjét, A látogatást újra sikerre tudta vinni és új filmje is baromi erősnek néz ki. James McAvoy egy 23 személyiséggel rendelkező férfit alakít, aki elrabol három lányt és egy föld alatti helységben tartja fogjul. Ez nemcsak a rendező, de McAvoy nagy dobása is lehet, akinek itt egy remek lehetőség, hogy újra bebizonyítsa, nagyon is ért a színészkedéshez.
Amerikai bemutató: 2017. január 20.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr358927266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása