Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Még két sztárral erősít a Thor 3.

2016. május 23. - csak Porter

maxresdefault_1445088270.jpg

Egyre izgalmasabbnak tűnik a Thor harmadik része. Már eddig sem panaszkodhattunk azért, hogy kevés nagy nevet tudtak megszerezni, hiszen a címszereplő Chris Hemsworthon kívül visszatér az eddigi Thor-filmekben már látott Tom Hiddleston - Idris Elba - Anthony Hopkins hármas, és már azzal is tisztában voltunk, hogy erre az űrbéli kalandban Hulk is részt vesz, így Mark Ruffalo is tiszteletét teszi a Ragnarokban. 

Az új szereplők közül már egy ideje biztos, hogy a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett fogja eljátszani a főgonoszt és hogy Natalie Portman helyett most Tessa Thompson (Creed - Apollo fia) fogja elrabolni Thor szívét. Ehhez a neves szereplőgárdához csatlakozott újonnan Jeff Goldblum, aki egy Nagymester nevezetű karaktert fog alakítani, és Karl Urban, aki meg egy Skurge nevű szereplőt fog megtestesíteni. 

karl_urban_and_jeff_goldblum_split.jpg

Jah, és már csak hab a tortán, hogy a Thor: Ragnarokat ugye Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok) fogja rendezni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr618741254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása