Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ridley Scott végre westernfilmet csinál!

2016. május 12. - csak Porter

1401x788-gettyimages-496751176.jpg

A "mindig derűs kedvű" Ridley Scott 34 film rendezésével a háta mögött még soha sem forgatott westernfilmet, de úgy néz ki, végre megtalálta azt a western-történetet, amit szívesen vászonra adaptálna.

Ez a mű pedig nem más, mint a Wraiths of the Broken Land, amit az az S. Craig Zahler írt, aki tavaly mutatkozott be Csontok és skalpok című western-horrorfilmjével, amiben Kurt Russell, Patrick Wilson, Matthew Fox, Richard Jenkins, Lili Simmons és David Arquette játszotta a főszerepet.

wraiths-paperback-flat.jpg

A Wraiths of the Broken Land a XX. század elején játszódik Mexikóban, ahol egy apa két fiával bosszúhadjáratot indít azok után, akik elrabolták és prostitúcióra kényszerítették két lányát. A forgatókönyvet Drew Goddard írja, akivel a Mentőexpedícióban is már együtt dolgozott Scott. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr278711496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása