Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Amerika remakeli a mindenki által imádott Életrevalókat

2016. március 31. - csak Porter

avagy a „Hollywood! Na elmész ám a p...-ba!" című rovatunk következő bejegyzését olvashatjátok!

10295244-remake-intouchables-bryan-cranston-et-kevin-hart-a-la-place-de-francois-cluzet-et-omar-sy.jpg

2011-ben egy francia alkotás hódította meg a világot, az Életrevalók személyében. Az igaz történetet elmesélő film egy sportbalesetben teljesen lebénult gazdag férfi és egy büntetett előéletű fekete srác történetét meséli el, akik között egy életre szóló barátság köttetett a kezdeti beteg-ápoló viszonyból. 

Voltak róla már pletykák, hogy az Életrevalók sem úszhatja meg amerikai remake nélkül, ám most újabb információk láttak napvilágot. Az idén Oscar-díj jelölést kapó Bryan Cranston (Breaking Bad-sorozat) esélyes a tolószékes szerepre, míg az élettel teli fekete ápoló szerepét a nagydumás Kevin Hart kaparinthatja meg. Rendező még nincsen, de a forgatókönyv már készen áll, amit Paul Feig (A kém, Szellemírtók) vetett papírra. 

bryan_cranston_kevin_hart_split.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr518549228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása