Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Hollywood-i hírek

2016. január 25. - csak Porter

A tömény filmhírmennyiségnek köszönhetően elindítom ezt a rovatot, így innentől kezdve nem egyesével kapjátok a filmekkel kapcsolatos információkat, bejelentéseket, hanem összegyűjtöm nektek egybe. Persze lesznek kivételek, amik nagyobb hírértékűek, így azok majd külön posztot kapnak.

mv5bmju5njqyntcwov5bml5banbnxkftztcwmzc3nzuymw_v1_sx1537_sy679.jpg

„New Roads ahead.” Vin Diesel Instagrammján osztott meg egy képet, és ebből kiderült, hogy mi lesz a következő Halálos iramban rész címe: Fast 8. Azt már korábbról tudjuk, hogy a helyszín ezúttal New York, de megfordulnak hőseink Kubában is, valamint fontos szerephez jut az előző részben már felbukkanó Kurt Russell. A nyolcadik részt ezúttal F. Gary Gray (Túl mindenen, Az olasz meló, Straight Outta Compton) rendezi. Amerikai bemutató: 2017. április 14.

Michael Mann rendez életrajzi filmet Enzo Ferrariról. A címszerepben Christian Bale lett volna látható, ám visszalépett, mivel rövid idő alatt ismételten komoly súlymennyiséget kellett volna magára varázsolni, ám úgy vélte, hogy ez már megerőltető lenne és nem tenne jót az egészségének.   

Pár híresség felszólalt az ellen, hogy az Oscar-díjátadón feltűnően mellőzik a színes bőrűeket. Ezúttal Spike Lee rendező, Will Smith és neje, Jada Pinkett Smith, valamint a házigazda, Chris Rock. 

A BBC Films készít egy tévéfilmet Stan & Pann 1953-as turnéjáról Stan & Ollie címen. A főszereplő párost Steve Coogan és John C. Reilly alakítja majd. A forgatókönyvet Jeff Pope írta (Philomena - Határtalan szeretet), a rendezői székbe Jon S. Baird (Mocsok) foglal helyet. 

nedbc2scpvnlfm_2_b.jpg

A múltkori poszter színeit megtartva még egy poszter érkezett a Suicide Squad - Öngyilkos osztaghoz. 

d4a65bda5131bde968111034cce8f4f33537875d-1-560x830.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr468312760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása