Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The 100 (S01*E01) - Pilot

2014. március 22. - Nikosssz

Hihetetlen, hogy a CW-nek megint bejött! Hányadik sorozatát is nyithatta meg sikerrel? Minimum 10 sikersorozat után, most előrukkoltak egy egyszerű nevű sorozattal, ami bár sci-fi ként van specifikálva, sokkal inkább mondanám kalandnak. A lényeg, hogy a föld lakhatatlanná vált egy atomtámadás miatt, és az űrben a Bárkán élnek az emberek. Minden kis szabálysértést halállal büntetnek, kivéve ha az elkövető nincs 18 éves. Ezeket cellákba zárják. Egyből bele is vágnak az elején, és megtudjuk, hogy leküldenek 100 fiatalt elítéltet, 97 év után a földre, hogy ők derítsék ki lakhatóvá vált-e a Föld, mert ők feláldozhatóak. Lejut velük egy olyan alak is, akinek nem kellene ott lennie, és eléggé lázítja a fiatalokat, míg öten elindulnak a megadott helyre, hogy élelemhez jussanak. Eközben már az első részben több bajba keverednek, és valószínűleg még fokozódni fog. A végén megtudhatjuk, hogy nincsenek egyedül a földön. De kik lakják még a katasztrófa sújtotta területet? 

Mindeközben történések vannak a Bárkán is, talán ezért a Sci-fi jelző, de ezek engem teljesen hidegen hagytak, még ha kellően jó színészek is akadnak az űrben. A földi színészeket a hátukon elviszi a két csinos csajszi. Eliza Taylor sem egy utolsó darab, de Marie Avgeropoulos még szemre valóbb, és beválalósabb csajt is alakít, aki bármikor neki vetkőzik, hogy mellig érő vízbe ugorjon! Amivel nagyon betudta magát lopni a szívembe már a Pilottal az az Imagine Dragons szám volt, amit amúgy is kedvelek. Aztán ott volt az eddigi egyetlen ˝állat˝ is, amiről biztosan tudjuk, hogy az volt, és nagyon brutálisan nézett ki! 

Az első része után nálam nézőlistán marad a CW új sorozata, amihez egyébként Mather készítette a feliratot. Köszönjük neki, és jó szórakozást a 100-akhoz! :)

Online IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr575874009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása