Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Magassági ámor - Baggage Claim

2014. március 19. - bady262

történet.png

Montana légi utaskísérő. Okos, szexi és elege van a szingliségből. Úgy dönt, hogy még a húga esküvője előtt menyasszony lesz, vagy legalábbis levadászik egy komoly férjjelöltet - és erre mindössze 30 napja van! Szerencsére kollégái magasröptű tervvel állnak elő. Tudják, hogyan lehetne elérni, hogy Montana összes volt pasija - persze teljesen véletlenül - találkozzon a csajjal.


Nemzet: amerikai
Stílus: romantikus, vígjáték

Vélemény.png

 Szép napot Kívánok mindenkinek !

Most újból egy romantikus vígjátékot szeretnék nektek kicsit közelebb hozni, méghozzá ahogy én láttam és hogy mi is a saját véleményem. Elég sokan vannak akik annyira nincsenek oda a romantikus filmekért, és nyálasnak hiszik az egészet. Hát pedig nem mindegyik film olyan, igen vannak olyanok, de a most leírt film egy kicsit se az a nyáladzó, csöpögős film lesz, amiben minden csakis tele lesz romantikával, és még a csapból is az folyna. Ebben a filmben vannak poénok is és nem is rosszak, vannak olyanok amik élvezhetők nagyon is és persze olyan is ami annyira nem jön át, de persze ez mindenkinél különbözik hogy mit talál viccesnek. Én egy romantikus este után választatottam ezt a filmet arra hogy megtekintsük a barátnőmmel. Mind a ketten úgy ültünk neki hogy a történet nagyon is megfogott minket és nagy örömmel ültünk neki megnézni.

 A Történetet ha el olvassuk akkor egy elég jónak tűnőt kapunk, amiből elég sok mindent ki lehet hozni, na igen és persze nem is. Ennél a filmnél ez pont a közepe lehet amit sikerült a rendezőknek és persze a színészi tehetségnek is kihozni a filmből ami tudtak. És összesítve egy erős középmezőnyt adnák a filmnek. Na de térjünk vissza a történetünkhöz ahol is a fő szereplő Montana Moore (Paula Patton) elhatározza hogy nem ő fog utoljára férjhez menni a családból. Mivel kis húga 30 napon beül férjhez megy így ennyi ideje van neki is megtalálni azt a férfit aki meg kéri a kezét. Így hát meg is kezdődik a loholás vagy inkább mondhatnám a vadászat a jövendőbeli férj után, amiben a barátai is segítenek neki. Szegény Montana -nak nincs elég baja így is az idő gyorsan pereg még a anyai nyomás is elég nagy, így hát ezt is el kell viselnie a főszereplőnek. Amit egy kicsit elég nagyon furcsa nekem az pedig a módja hogy hogyan szerezzen magának férjet. Az igaz hogy nincs sok ideje de hogy most valaki utazzon annyi kilométert jobban mondva repüljön az valahogy érdekes. Nem tudom a való életben lenne e valakinek rá keret és ideje ennyit rohanni, bár a filmben volt rá, na de persze ez csak egy film, amiben mondhatni sok minden lehetséges. Ez volt az egyik dolog ami annyira nem kellet volna oda, de viszont meg kell hagyni egy érdekes módja volt. Igaz amúgy lehet nagyon lerágott lett volna a történet de így sikerült ezzel felpezsdíteni az egészet, na persze még a jó poénokkal is amiket a filmben lehetett hallani, és a szereplők munkája is tényleg nagyon jó volt, és hiteles is. Igaz sokan játszottak már más filmekben is így nem volt szerintem valami nagy kihívás a számukra. Így csakis gratulálni tudok nekik a nyújtott teljesítményélt, ami nagyon remek volt, én valahogy nem találtam benne egyetlen hibát sem. Továbbá ami tetszett a filmben az az volt hogy nem volt az a unalmas, voltak benne fordulatok is és az hogy nem nézte a fő hősnő a anyagi dolgokat. Persze ez elég vicces volt amikor az anyával egy elő próbán ezen vitatkoztak, azon egy szépet tudtam nevetni, mert vicces volt és egy részben el is szomorító hogy egy anya hogy lehet ilyen hogy a anyagi oldalt nézi és a szerelmit annyira nem is. De szerencsére jó döntött Montana és volt annyi esze hogy a szívére hallgasson. Bár volt egy rossz döntése is amit persze később megbánt és rá jött hogy most akkor mi is akar lenni. Az még egy kicsit olyan lehangoló volt a filmben hogy olyan szívja meg aki csak jót akart, de ez néha a való életben is így van. Persze a érdekes fordulatokra vissza térve az volt a másik dolog ami kicsit szíven szúrt, és az pedig sajnos a megcsalás, de ha úgy vesszük nincs ez akkor a végén nincs ....

Na jó ennyit nem fogok spoiler-ezni még a végén elmesélném az egész történetet nektek, amit nem szeretnék. A film továbbá rá világít arra is hogy néha sokkalta közelebb van a szerelem mint ahogy azt mink gondolnánk lehet egy házzal odébb, csak ki kell nyitni jobban a szemünket. Az volt az egyik dolog amire rá világít a film, a másik pedig az lenne hogy nem kell gyorsan komoly döntéseket hozni, mindent át kell gondolni, nem kel csak úgy fejest ugrani a mély vízbe, még akkor is ha jó dolog, de ha nem vagyunk rá felkészülve és van egy porcikánk is ami úgy érzi hogy ez elhamarkodott akkor kell szólni, mert soha nem lehet tudni hogy egy döntés most mit fog majd hozni a későbbiekben és hogy ez hogy határozza meg az életünket. Akár össze is veszhetünk azzal akit szeretünk.

Összesítve egy kellemes romantikus filmet kapunk amiben vannak remek poénok, a színészi tehetség sem hiányzik a filmből. Biztos hogy akik szeretik a romantikus filmeket azoknak nagyon fog tetszeni ez a film. Én ajánlani tudom mindenkinek egy közepes filmet hoztak amiben talán egy két unalmasabb jelenet van, de azt ki lehet bírni, minden esetre ha lehet akkor a barátnőitekkel nézzétek meg a filmet, egyedül több mint valószínű  hogy nem fogjátok be fejezni. Remélem azért sikerült meghoznom hozzá a kedvet, így csakis jó szórakozást tudok kívánni a filmhez !

Borító.png

 

Előzetes.png

Pontok.png

imdb.png

4,8

sajat.png

5.9

online.png

Katt ide az online megtekintéshez !

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr915870143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása