Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Banshee (S02*E09,10) - Befejeződött a 2. évad is...

2014. március 17. - Nikosssz

 

A múltheti részt kihagytam, de most bepótolom a lemaradást az évadzáró résszel együtt! Szóval kezdjük a 9. résszel, ami nagyon brutális kezdéssel debütált! Job akcióba lendül, de nem számít arra, hogy Rabbitet sokan védik, köztük a pap is. Keményen megsérül, és Yulish emberei mennek utána a kórházba!  Velük kell versenyt futnia Hood-nak és Ana-nak. Bansheeben hagyva csapot-papot indulnak is, hogy megmentsék Job-ot. Ez sikerül is, és egyből mennek is megtervezni, hogy mi legyen Rabbit-el. Ezzel nagyjából elérkeztünk a következő részhez. Ez az évadzáró összemossa a régebbi gyémántrablást a mostani nyúlvadászattal. Minden előzmény nélkül áttérünk az egyik időből és térből a másikba, de észrevehető a különbség. NY.ben megismerhetünk egy új szereplőt aki későbbiekben megmenti főhősünket. Képbe kerül még a gépfegyveres prédikátor, de nem kapott hosszú szerepet.

Ami nagyon meglepett, az az, hogy elég sok fontos szereplőt kivontak a forgalomból. Remélem Job-ot azért még viszontlátjuk, mert bárhogy is néz ki, nagyon sok jó akció jelenetet köszönhetünk neki. A Banshee felirat után rész, pedig valószínűleg bemutatja ki körül fog forogni a világ a 3. évadban, amit berendelt a Cinemax Hála Istennek. Már ismerhetjük régebbről. Remélem mihamarabb viszontlátjuk, és nem hagy cserben a remek kis sorozatunk! 

On-line : 9. rész, 10. rész

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr535866420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása