Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Banshee (S02*E05) - The Truth About Unicorns

2014. február 11. - Nikosssz

Vélemény.pngMár a címnél sejtettem, hogy egy egészen más irányban fog haladni az epizód, de olyan dolog történt, ami még nem fordult elő velem mióta nézem a sorozatot. Olyannyira eltértek a megszokott Banshee hangulattól, hogy az erotikus jelenetekkel együtt nélkülözték az epizód túlnyomó részében az izgalmat is. A 45 perces epizódból talán 5 perc az ami számomra feltudott mutatni valamit. Igen onnantól ahonnan az FBI ügynök felbukkan. Az az előtti részek értelmét nem igazán látom, és hiába is próbálom a jövőre tekintve nézni, semmi értelmeset nem tudok kiemelni belőle. Valószínűleg az akciót a drámával akarták pótolni, de ez nem az a sorozat! Ez nem ide való! Remélem hamar észbe kapnak az alkotók és visszahozzák a normál kerékvágásba a sorozatot. Elvégre is az évad felénél tartunk! 

Hogy valami jót is mondjak a részről, volt benne körülbelül 5 percnyi adrenalin hullám, ami viszont kifejezetten tetszett. A háznál történő lövöldözésre gondolok, ami tényleg atom lett. Ide be is szúrok egy kis képet belőle, és be is fejeztem! Jó szórakozást! :)online.pngFELIRATTAL IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr415809771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása