Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Diana [2013]

2014. február 09. - CSKJozsef

 

Vélemény.png

Figyelem nem dokumentumfilm, nagyon sok részletet az alkotok hoztak létre!

Nos a film Diana életének utolsó 2 évét mutatja be. Az ilyen típusú filmeket nem igazán szeretem de ez tetszett. A film próbálja bemutatni milyen nehéz is volt Diana élete, próbálom felsorolni nektek hogy mi jó a filmben, vagy mi rossz, de ez így hogy le is kell írjam nem igazán megy. Ritkán előfordul hogy egy film ilyen benyomást tesz, egyszerűen nem tudom eldönteni. Aki kíváncsi Diana életének utolsó 2 évére az megnézi.

És olyasmi történt amit nem vártam.

Eddig a kedvenc jelenetem a Batman 3 részében amikor Bane betör a tőzsdére, és a bróker odaszól hogy itt nincs pénz nincs amit ellopni, Bane meg: "Nem-e? Akkor ti itt mit csináltok?" ez a jelenet visszacsúszott a "második" helyre.

Az a jelenet amikor Diana az elbujtatott doktort viszi és a két őr beszélget, az a beszélgetés fölülmúlt mindent amit eddig filmben láttam:

-Alacsony a felfüggesztés.
-Robbanószer?
-Á ahhoz túl nehéz, legalább 80 kilós bomba lenne.
-Akkor csak egy pakisztáni szívsebész lehet.

történet.png

Lady Diana a szívek hercegnője, az ikon, maga az elegancia, a kedvesség. Rengeteg jótékonysági szervezetben tevékenykedett, és nagyon sokat tett világszerte a hátrányos helyzetű, háború sújtotta övezetekben élő emberekért, gyerekekért. 16 éve váratlanul bekövetkezett halála az egész világot megdöbbentette.
Oliver Hirschbiegel filmje a walesi hercegné teljesen új arcát mutatja meg: életének utolsó két évét feldolgozó filmből megismerhetjük a magánember Dianát, akinek állandóan meg kellett küzdenie az őt zaklató sajtóval, és aki mégis képes volt kijátszani a médiát, titokban tartani a Dr. Khanhoz, a pakisztáni orvoshoz fűződő kapcsolatát. A nép hercegnője, Lady Di távol a világtól, a szeretett férfi oldalán végre önmagára talált.


imdb.png5,3 / 10

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr435806649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása