Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Cool túra - (Road Trip)

2014. február 02. - Nikosssz

történet.png

A megcsalás szabályai: Ha állandó kapcsolatod van, és valaki mással szexelsz. Nem minősül megcsalásnak, ha különböző az irányítószámotok. Nem minősül megcsalásnak, ha annyira be vagy állva, hogy nem is emlékszel rá, mert ha nem emlékszel rá, akkor igazából nem is történt meg. Nem minősül megcsalásnak, ha egyszerre két emberrel csinálod, mert érvénytelenítik egymást. De tutira megcsalásnak minősül, ha felveszed videóra és valaki véletlenül postázza a kazettát a csajodnak. Legnagyobb rémületére egy az egyben ez történt Josh-sal is. Josh ugyanis videóra vette egy röpke pásztoróráját, amit véletlenül élete szerelmének címezve adott postára. Valahogy utol kell érni a bűnjelet, mielőtt mindent végleg elront. Összeszed két koleszes havert és még egy srácot, aki nem igazán lelkes, viszont neki van kocsija és nekivágnak egy húzós, 1800 mérföldes túrának a New York állambeli Ithacából Austinba (nem Bostonba), hogy megmentsék az életre szóló románcot. Vélemény.pngEgy olyan filmről beszélhetünk, amit mindenképp látnia kell minden embernek, aki szereti a komoly vígjátékokat, vagy legalábbis az egyik legnagyobb színészt a témában: Sean William Scott-ot. Bár a főszerep nem az övé, de elég sok szerepe van mellékszereplő ként, és ez bőven elég, hogy szolgáltassa nekünk a hülyeségeit beszólások ként.

A története magában véve nagyon egyszerű és nagyszerű. A főiskolán elég nehezen működnek a távkapcsolatok, főleg ha az egyik fél okot ad arra, hogy a másik féltékeny legyen. Ebbe a hibába esik Josh, aki azt hiszi barátnője egy másik állam főiskoláján azért nem alszik saját szobájában, mert valaki mással tölti az éjszakáit. Ez az elképzelése ugyan kapufa, de úgy gondolja, ő is kihasználja az alkalmat és meghúzza a bejövős Beth-t. Ezt videóra rögzítik, és Josh kedves szobatársa, ezt a videót küldi el a nyálas kazi helyett, amit Tiffany-nak készített. Mit lehet csinálni? Egyszerű. A postást kielőzve odaérnek Austin-ba és megakadályozzák, hogy lássa a videót. Kezdődhet a kalandos túra, amiben minden megtörténhet. Jöhet pár fizikai gyorsaság számítás, röppálya kalkulálás, és olyan változók amikkel senki nem számolt. A gallyra ment kocsi, a lenullázott bankkártya és a pszichopata apuka mellett még egy rakat dolog vár hőseinkre. Vajon hogy teljesítenek?

A szereplőkre semmi rossz szót nem lehet mondani, mert ha még el is csesznének valamit, akkor röhögnénk egyet, és azt hinnénk a film kedvéért csinálták. Persze ezt köszönhetjük azoknak az idétlen arcoknak akiket beválasztottak a filmbe. Itt nem csak a jól ismert Bránermájszterről beszélek hanem ott van még: Breckin Meyer, Paulo Costanzo, DJ Qualls és a narrátor szereposztásra szánt Tom Green. Szerintem aki jártas a vígjáték témában azoknak ha a név nem is mondd semmit, rákeresve rájöhetnek, hogy áh ezt a fazont már láttam ebben és abban. 

Mindenképpen erősen ajánlott a film megtekintése, mert egy eszement agyatlan utazást kínál nekünk, a lehető legjobb szereplők társaságával!Pontok.pngimdb.png6,5/10sajat.png8,0/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr645794030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása