Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Agent of S.H.I.E.L.D. - [1x12] - Seeds

2014. január 21. - CSKJozsef

Egyre jobban úgy érzem hogy ez a hármas típusú Marvel rajongok sorozata.
Tudjátok van az a típus aki csak pár Marvel hőst szeret csak azokat nézik, aztán van az átmenet a második típus  aki csak a filmeket nézi meg, aztán van a harmadik aki nem bír várni két film között és neki kell valami amivel a függőségét kielégítheti. (ez vagyok én is)

Ez a rész szám szerint a tizenkettedik ismét tele volt olyan apró szösszenetekkel amiket csak mi rajongok vettünk észre. Aki viszont nem annyira rajongó mint mi, az se búsuljon, biztosan neki is tetszeni fog ez a rész.

Következő rész február 4. A rész címe: T.R.A.C.K.S. lesz. Továbbá megtudtam hogy hamarosan Stan Lee is szerepelni fog, illetve Jaimie Alexander aki a Thor filmekből ismert Sif karaktert fogja megformálni.


[spoiler]

Nos a részben megtudtuk hogy Skye egy 0-8-4 ami a Shield rövidítése az idegen eredetű tárgyakra vagy ez esetben egy ember (?). Szerintem egy Inhumans ez a Skye. Aztán ott volt a Bucky Barnes (Amerika kapitány), meg Agent Avery aki védte Skyet csecsemő korában.

[spolier vége]

Megint egy rész ami a gyenge indiás után nem volt rossz, szokásomhoz híven egy kép a mostani részből.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr715773373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása