Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Fogtündér (Tooth Fairy)

2014. január 17. - DavidRawrr

történet.png

Derek Thompson, a jégkorongliga egyik legkeményebb játékosa, ráadásul nem hisz a mesékben. Nem véletlen, hogy összetöri a legfiatalabb rajongói álmait. Hányaveti magatartása a magánéletében is megmutatkozik, ami a barátnőjével, Carlyval való kapcsolatát veszélyezteti. Ezt tetézi, amikor bemeséli Carly kislányának, Tessnek, hogy a fogtündér nem létezik. Mindez nem marad következmények nélkül. Derek váratlanul a hitetleneket vizsgáló bizottság előtt találja magát, akik két hét tündérlétre ítélik. A férfi azt hiszi, az egész rossz álom csupán. Ám legnagyobb megdöbbenésére szárnyak nőnek ki a hátából.

Vélemény.png

"Én vagyok a Fogtündér... Oooohhh Yeaaah!"

Ez a mondat Dwayne "The Rock" Johnson szájából különösen viccesen hat! Bár az ő színészkedése legtöbbször még egy komoly filmben is vicces. Ehhez hozzáadódik ez a vicces fantázia dús storyline, rengeteg JÓ poén... És már kész is a 101 percnyi remek szórakozás!

A történetet imádtam! Hitetlen Derek (Dwayne) büntetésből fogtündér lesz. Alapvetően vicces, a forgatókönyv író jól összedobta a sztorit, rengeteg rekeszizom fájdító poén és jelenet került a filmbe, garantáltan nem unatkozik az ember! Bár kicsit túl hamar belecsap a film a lecsóba, de nem olyan zavaró. Kárpótol a koncepció többi része!
Az átvezetések jók, a dialógusok szintén, a felvonultatott poénos párbeszédek mint mondtam, nem egyszer csalt könnyet a szemembe, persze a nevetés miatt!

Dwayne.. Hát (egy kis spoiler) mikor megjelenik rózsaszín tütübe... Majdnem lefordultam az ágyról! Ahogy hozza a - részben - nagyképű, a fogtündérséget nem akaró karakter, az zseniális! Egyszerűen nem lehet nem bírni, teljesen odaillett az alakítása, odatette magát. Ámbár egyszer-kétszer volt túljátszás észlelhető, de megbocsátható! Másik nagy kedvenc Stephen Merchant (Tracy.. De ez nem egy női név?). Az alakítása, az a béna de mégis kötekedő segítő, nagyon jó lett. Az elejétől a végig abszolút szerethető krapek volt!

Nos... Ha egy jó vígjáték kell estére, ez a film tökéletes szórakozás az egész családnak! Nagyon ajánlott a megtekintése!

Pontok.png

imdb.png4.8/10

sajat.png10/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr315765083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása