Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hot Wheels - A végső futam (AcceleRacers: The Ultimate Race)

2014. január 15. - Nikosssz

történet.png

Kurt ki akarja szabadítani foglyul ejtett testvérét, Wylde-ot, de csak akkor járhat sikerrel, ha a Teku és a Metal Maniacs csapata összefog - és ez nem lesz könnyű feladat az évek óta tartó viszálykodás miatt. Hogy megtalálják Wylde-ot, a csapatok feltárják a gravitációmentes Kozmikus Birodalom kapuját, amely éles kanyarokat és veszélyes csapdákat tartogat, és behatolnak a Verseny Drónok főhadiszállására. Ám ez a húzás végzetes hibának bizonyul: Gelorum betör az Acceledrome-ba és ellopja az Accele-Charger-t. Miközben a Teku és a Metal Maniacs csapata Wylde megmentésére száguld, Gelorum aktiválja az Accele-Charger-t és mindenkit lehagyva a célvonal felé süvít, hogy ő legyen a győztes, hacsak Vert meg nem állítja! Kapcsold be a biztonsági övedet és kapaszkodj: a végső Hot Wheels AcceleRacers film lesz életed legnagyobb versenye!Vélemény.pngAzta! Lehet ennyire fordulatos egy rajzfilm?  Soha nem vártam volna olyan lépéseket mint amiket bemutat az utolsó rész. Arra számíthattunk, hogy a két csapat egyre jobban összefog, de a többi az oda csapott.

A testvérpárról kiderült, hogy Kurt megmenthette volna Markie-t a börtöntől, de azzal saját magát kellett volna bajba sodorni. Ezért is akarta elérni, hogy kiszabaduljon a drónok fogságából. Ehhez kellett összefogni a csapatoknak, de hazudniuk kellett Dr. Tezlának. Amikor viszont a kozmosz szinten nem működtek a turbo chip-ek akkor meglepődtem. Később kapunk rá egy gyönyörű választ, hogy miért is nem. Ezzel is sikerült egy csavart bevetnie az alkotóknak.  Aztán amikor a drónok vezére, és Vert elindulnak az utolsó versenyükre, az tényleg az eddigi legjobb verseny. Jobb lett volna, ha több ideig mutatják a bevágások helyett, de így is brutális. A végén pedig alkalmazzák a ˝jó nyer, és a rossz elnyeri méltó büntetését˝. Vert pedig ismét a legjobbnak bizonyult. Visszatér társainak megmentésére, ami sikerrel zárult. Azonban a végső képsorok a legnagyobb meglepetést tárják elénk. A silencerek egyik verszenyője nagyon közel áll majd a Teku pilótához. Vajon ki lesz?

Amit hiányoltam az a Teku csapat zenéje volt. Eléggé elhanyagolták ebben a részben, de ehelyett kárpótoltak az akcióval. Amivel még nem vagyok megelégedve az a lezárás. Nagyon csúnya húzás volt a filmsorozatot így lezárni. Gondolom a minisorozatok felveszik a fonalat, de ez lehetett volna egy teljesen különálló sztori!Pontok.pngimdb.png7,4/10sajat.png8,5/10Borító.pngElőzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr175759796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása