Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Halálos Iramban 7.. Új premier és pletykák

2013. december 23. - DavidRawrr

Vin Diesel, a Halálos iramban filmek egyik főszereplője közölte Facebook-on, hogy a 7. rész 2014. júliusi premierjét áttolták 2015. április 15.-ére. Bejegyzése szerint a filmet mostanra befejezték. Ám itt felmerült bennem - és még sokmindenki másban - a kérdés, hogy, ha már befejezték a filmet, miért kell ekkora csúsztatás, de később még ez is kiderülhet!

Miután Paul Walker december elején egy autóbalesetben meghalt, az Universal Studios bejelentette, hogy a film premiere biztosan késni fog, sőt a munkálatokat is leállították egy időre, érthető okokból.

Egy pletyka is elterjedt, miszerint a sorozat következő részében Brian (Paul Walker) meghal, és ehhez kellett a színész öccse, Cody Walker kaszkadőr. Ám ezt a pletykát senki nem erősítette még meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr655706652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása