Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Halálos Iramban 7.. Csúszás és egy kiszivárgott trailer!

2013. december 02. - DavidRawrr

Megrázó hír érkezett Amerikából vasárnap. A Halálos Iramban főszereplője Paul Walker autóbalesetben meghalt. Talán nem túlzok, ha azt mondom, egy világ gyászolja őt. A széria szinte mindegyik részében szerepe, főszerepe volt, és emelett tényleg egy nagyszerű ember volt. Ő egy olyan személy, aki a sztárság, a karrier mellett képes volt ember maradni, képes volt a földön járni.

Nos, a halála után - és persze miután az ember feleszmél - felmerülnek kérdések. Hisz jön az új film, amiben szintén szerepe volt. A stáb bejelentette, hogy a film minden valószínűséggel csúszni fog, James Wan pedig azt nyilatkozta, hogy a szörnyű tragédia miatt a film története több mint valószínű átírásra kerül. Természetesen a forgatás most érthető okok miatt szünetel, és még jó darabig szünetelni is fog, miközben az Universal Studios keresi a legmegfelelőbb megoldást arra, hogy miképp tartsák tiszteletben Paul örökségét. Ám azt mindenképp leszögezhetjük, hogy akár hány részt is folytat még így a stúdió.. Paul Walker nélkül már nem lesz az igazi!

November 27.-én kiszivárgott egy előzetes a készülő 7. részről, melyben Paul megígéri a többieknek, hogy már csak egyszer kell temetőbe menniük.

- "Promise me, no more funerals." (Ígérd meg, hogy nincs több temetés."
- "Just one more." (Csak még egy.)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr425671728

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.12.03. 14:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása