Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Grimm (S03x02) - PTZD

2013. november 03. - Nikosssz

Vélemény.png

Remélem végre befejezték ezt a hosszú egybefolyó cuccot ezzel a résszel. 4 résznek bőven elégnek kellene lennie lezáráshoz. Kezdetét vehetné mostantól az ami magával ragadott az első két évadban. Bár azt hiszem ez a pár előző rész megalapozta a főszálat, és valószíonű Nick nem lesz olyannyira rendben mint azt szeretnék a többiek.  Aztán ott volt egy olyan jelenet amiből későbbiekben kinézek egy komolyabb bonyodalmat. Természetesen a telefonhívásra gondolok, amit a százados kapott. Nem spoilerezem le, hogy ki is hívta, de ha meglátjátok valószínűleg egyet értetek majd velem.

Juliett talán kezd kiesni a szerepből, vagy nem is tudom mi lehet a hiba nála. Rosalee és Monroe viszont nagyon jól nyomják még mindig. Bár tőlük ezt el is lehet várni. Minden esetre kiváncsian várom a következő epizódokat. Kiderül-e Nick baja, és mit hoz magával majd az új szereplő? Jó szórakozást!:)online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr305612946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása