Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. (S1x01) - Pilot

2013. szeptember 25. - Nikosssz

Vélemény.png

Tegnap le is vetítették az idei egyik legjobban várt újonc sorozatot, a S.H.I.E.L.D.-et. Személy szerint vártam, hogy mi lesz belőle, mert a bosszúállókban történt események hatását mutatja be. A kezdő rész nagyon bejövős volt, és hozta azt amit vártam. Sőt kicsit többet is.

A csapat képét már láthattuk a képeken, de így élőben visszakapni még jobb őket. Clark Gregg visszatérését a sorozatban egyszerűen indokolták, és nem húzták több részen keresztül.

A többi szereplő nem igazán ismert. Mármint azok akik folytonosan fognak szerepelni benne.
 De ez nem mindig jelent rosszat. Az Arrow nálam egyik legjobb sorozat, és ott sem kezdtek nagy színészekkel.

A történetet elkezdték felépíteni. Összeszedték az embereket, és megoldották első ügyüket. Az felett viszont, nem tudok (vagy nem akarok) szemet hunyni , amit már sokan, sokszor ellőttek. Az utolsó pillanatban megmentéseket. Értem , hogy így drámaibb, de remélem ez mellett újabb módszereket is mutat majd a sorozat a továbbiakban.

Az első rész az IMDb-n gyenge 8 ponttal indított (eddig), nálam viszont üti a 9,4-et! Nálam mindenképp nézős lesz, ha marad ez a színvonal. Jó szórakozást! :)

A magyar feliratot Alias és Puma szolgáltatják. Nekik itt is köszönet. FELIRAT LETÖLTÉSE ITT!


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr165533880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása