Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Családi üzelmek - Röhögjünk egy jót Milleréken...

2013. szeptember 12. - csak Porter

Amit a Másnaposok 3. már nem tudott jól csinálni ebben az évben, azt megtette helyette az év egyik nagy meglepetéssikere, a Családi üzelmek. És miben jobb, mint a Másnaposok 3.? Leginkább abban, hogy ebben akadnak poénok is...

történet.png

David, az egyetem óta űzi a drogkereskedelmet: profi fűárus. Ám egyik este a balszerencsének köszönhetően elveszti főnöke pénzét, ami nem kevés. Így csupán egy dobása maradt: egy hatalmas marihuánaszállítmányt kell átcsempésznie Mexikóból az Egyesült Államokba. És hogy minden simán menjen, magával visz egy rúdtáncost, mint anyukát, egy csavargót, mint a lányát és a szomszéd fiút, hogy mint egy boldog család, feltűnésmentesen bonyolíthassák le az üzletet...

Vélemény.png

Rawson Marshall Thurber nevét ezentúl keresni fogják Hollywoodban, és reméljük, hogy ezek után nem 8 évente készít filmeket, mint eddig. Igen, utoljára még 2004-ben csinálta a Kidobós - Sok flúg disznót győz című vígjátékot, ami nekem mindig nézős, ha adják a tévében. De persze az írók (Bob Fisher & Steve Faber) nélkül sem lett volna ilyen jó szórakozás, hiszen ők feletek a poénokért és a jópofa dialógusokért.

Frankó volt a főszerepben Jason Sudeikis, akit az Elhajlási engedély óta bírok, és ez később se lesz másként. Hatalmas poénokat szállított a filmbe, amin nem egy percet röhögtem. Jennifer Aniston már nem az a kis ütődött lányka, aki anno a Jóbarátokban vagy a Derült égből Pollyban volt, hanem mostanában a tökösebb oldalát csillogtatja, ami külön tetszik. Öröm, hogy bevállalja a káromkodásokat és a villantásokat. A két tini is jó volt, velük sem volt nagyobb gond.

Hasonló ez a film, mint 2011-ben a Förtelmes főnökök volt. Nyári korhatáros komédia, ami jó poénokat szállítva söpörte le az addigi vígjátékokat, és senki sem bánta. Mindenki jól szórakozott rajta és még többször elő fogja venni az idők során. Ilyen ez a film is. Elő fogjuk még venni egypárszor, hogy jót röhöghessünk Milleréken!

Pontok.png

imdb.png

7.2/10

sajat.png

7/10

Borító.png

Előzetes.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr205509314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása