Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hétköznapi emberek (People Like Us)

2013. szeptember 04. - DavidRawrr

történet.png

Két csapás is éri egyszerre Samet, a húszas éveiben járó, nagydumás ügynököt: bedől az üzlete és megtudja, hogy meghalt az apja. Bár a férfi teljesen elhidegült a családjától, hosszú évek után most mégis visszatér a szülővárosába, hogy elintézze a hivatalos formaságokat. Legnagyobb megdöbbenésére kiderül, hogy van egy nővére, akinek a létezését eltitkolták előle. A találkozás teljesen felforgatja Sam életét, ugyanis Frankie alkoholista, és van egy tizenkét éves, problémás fia.

Vélemény.png

Nos! Ez a film nagyszerű! A történet nagyon jó, az alakítások tökéletesek, az átvezetések szintúgy. Olyan történetet ad át a film, ami bizony szívlágyító lehet! Először azt mondtam, hogy az egész filmet elvitte a hátán a három főszereplő, Chris Pine, Michelle Pfeiffer és Elizabeth Banks. Ami részben igaz is, hisz tökéleteset alakítanak, de emellé ott van ugye a remek történet, és a tény, hogy az egész film csak és kizárólag a színjátékra (színészkedés) alapozik. És abból is a legjobbra! Nincsenek itt látványos grafikák, űber effektek és ilyenek!

Nincs klisé (ha van is, én nem vettem észre), nincs nyálas sztori, ez egy olyan film, amit érdemes látni, aminek van valódi üzenete és tanulsága! A vége pedig... Megható! De inkább nézzétek meg!

Kinek ajánlom? Aki unja már a kliséhalmaz filmeket, az unalmas történetű, "csak látvány" kategóriás filmeket!

Pontok.png

imdb.png

7.0/10

sajat.png

10/10

Borító.png

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr615495333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása