Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

X-men: Kívülállók

2013. augusztus 28. - J0ker

Borító.png

történet.png

Mutánsok élnek köztünk. Emberek ők is, de a genetika véletlene folytán különleges képességekkel születtek. Van köztük, aki olvas mások gondolataiban, van, aki átsétál a falon, vihart támaszt, vagy ölni tud a puszta tekintetével. Az emberek nem ismerik őket, ezért félnek tőlük. A mutánsok egy része pedig retteg ettől a félelemtől, ezért a zseniális Magneto (Ian McKellen) vezetésével háborúra készül. Ám működik egy különleges intézet, ahol a rejtélyes X professzor (Patrick Stewart) X-Men nevű különleges csapatával mindent megtesz, hogy a mutánsok rosszabb felétől megvédje az emberiséget.

Vélemény.png

Kezdjük egyből azzal, hogy Hugh Jackman és Patrick Setwart játsszák a főbb szerepeket és róluk azért lehet tudni, hogy nem szerepelnek szar filmekben, tudnak alkotni.

A sztori elég egyszerű, kb semmi csavar nincs az egészben, csak egy olyan bemutató film-féleség, bemutatja, hogy kik a mutánsok, kinek milyen képességei vannak, néhány előzménybe betekintést kapunk. Kb semmi extra nincs benne, elég könnyű film, nézhető simán és szeretem is, ezért nem is pontozom le, mert hát azért a színészi játék is rendben van a sztoriban sincs ellentmondás, csak olyan egyszerű, nagyobb filmek mellett kicsit elbújhat.

Mindegy, ha tetszik a mutánsos téma, akciófilmek, akkor simán nézhető, szóval hajrá.

Pontok.pngimdb.png

7,4/10

sajat.png

8,5/10

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr295481979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása