Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Gnómeó és Júlia (Gnomeo and Juliet)

2013. július 17. - Nikosssz

Tartalom:


Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel a legújabb digitális 3D technológia segítségével. Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?

Saját vélemény:


Egy nagyon aranyos kis animációt hoztam ma. Shakespeare drámájának egy kicsit más feldolgozása, nem olyan drámaian, és kisgyerekeknek tálalva. Nagyon szép grafikával készült a mese. A története is passzol, de egy kicsit erőszakosnak találom, még ha nem is csak a gyerekek számára készítették. Tele van nagyon sok aranyos kis poénnal, és jelenttel. A legjobban az tetszett, amikor a virágért ˝harcoltak˝ a törpék, míg nem tudták, hogy egymással kötelességük ellenségeskedni. Persze kibontakozva rájönnek, hogy nem a sapka színe számít. Egész korrekt kis animáció, ami segíthet ellazulni másfél órára, és a gyerekeket is lekötheti. Hétvégi családi filmnézésre alkalmas!

Pontozás:

IMDB pont: 5,9/10

Saját pont: 8,0/10

Poszter:


Előzetes:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr675412284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása