Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Gru2 (Despicable Me 2)

2013. július 15. - Nikosssz

Tartalom:


Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik.

 

Saját vélemény:


Azt tudom mondani kezdésnek, hogy akinek az első része tetszett, az a legnyugodtabb szívvel megnézheti a folytatást is. A gonosz, legyőzhetetlen, és kopasz Gru bácsiból most jó fiút hoznak ki, és segítségét kérik, a világ megmentésére! Kapunk a filmtől másfél óra kikapcsolódást, és egy rakat minyont! Nemtudom ki hogy van vele, de nekem a film főszenzációjának a minyonok számítanak. Az alakjuk, a poénjaik, a mindent lazán vevő inteligenciájuk.

Ha a gyerekeket szeretnéd elvinni, egy nem csak a gyilkolásról szóló mesére elvinni (Ugye manapság főleg ilyenek már a mesék is), erre a célra is alkalmas lehet a föld gonoszának meséje.

3D hatások-ra nem pazarolnék sok szót. Voltak benne pillanatok, amikor a képek előtted mozogtak, de nem fő pontjai a filmnek, így az effekt nem ér túl sokat benne.

Zene. A zene az ami nekem nagyon tetszett. Kicsit hiányoltam az előzetesben szóló Eminem-et, de mondjuk úgy kárpótolt érte Pitbull - Dont stop the party -ja :)

 

Pontozás:

IMDB pontszám: 7.8/10

Saját pontozás: 9.5/10

 


Poszter:


Előzetes:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr695406040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása