Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Paul

2013. január 04. - Nikosssz

Vélemény:


Nálam az már nem lehet rossz film, ahol Simon Pegg és Nick Frost együtt játszanak. Ha tetszett a Haláli hullák hajnala vagy a Vaskabátok, akkor biztos vagyok benne, hogy ez is tetszeni fog. A zombik és a korrupt rendőrök után most az UFO-kat vették célkeresztbe, és ezzel kapcsolatosan hozták össze a PAUL című vígjátékot. Szerintem összejött nekik, mert ha megnézed kimossák az agyadat, és másfél órára elszáll minden gondod, és csak a röhögés fog a fejedben járni. Igen csak jó poénokat sütöttek el benne. Persze van benne pár erőltetett poén is, de ez bőven belefér, hiszen a többi kárpótol. Az alapötlettel nincs komolyabb bajom, de egy kicsit talán még többet ki lehetett volna hozni belőle. Talán a végével rontották el egy kicsit a számomra. Már túl sok mindent akarta belegyömöszölni, de sokkal inkább semmit kaptunk. Na de mind egy is, hiszen a film többi része, még mindig ott van, hogy szórakozást, kikapcsolódást nyújtson számunkra. Aki nem látta még a filmet, és egy jó vígjátékot szeretne nézni, kis kalanddal és minimális akcióval, akkor annak kiváló film lesz ez! Adjatok egy esélyt az amúgy szépen kivitelezett űrlénynek! Jó szórakozást! :)

Tartalom:


Simon Pegg és Nick Frost (Vaskabátok, Haláli hullák hajnala) újra együtt, ezúttal két sci-fi őrült szerepében, akik elzarándokolnak Amerika UFO hátországába, és ott véletlenül összefutnak egy űrlénnyel, aki egy olyan eszeveszett kalandtúrára viszi őket, amitől örökre megváltozik számukra a világegyetem.
Egy Paul nevű földönkívüli az elmúlt 60 évben egy titkos katonai bázison múlatta az időt. Az űrutazó fenegyerek ismeretlen okból úgy dönt, hogy elhagyja a létesítményt, és felugrik az első arra tévedő járműre. Ez pedig egy bérelt lakóbusz, melybe két földlakó, Graeme Willy és Clive Collins utazik éppen.
Miközben üldözik őket a szövetségi ügynökök, no meg egy véletlenül elrabolt lány felbőszült apja, Graemme és Clive idétlen tervet ötlenek ki, miképp juttassák vissza Pault az anyahajójára. És miközben a két nyominger segíteni igyekszik, a kis zöld lény talán éppen bolygóközi hőst csinál a két balfácánból.

 

IMDB pontszám: 7.0/10

Saját pontozás: 9.5/10

Borító:


Előzetes:

Kattanjatok ránk FB oldalunkon is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr34998122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása