Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Féktelen harag (Drive Angry 3D)

2013. január 04. - Nikosssz

Vélemény:


Bár a főszereplő Nicolas Cage, számomra a legjelentősebb a filmben William Fichtner (A szökés, Viharzóna...), aki az ördög könyvelője ként tűnik fel. Hatalmas lazasággal, mindent és mindenkit leszarva megy, hogy teljesítse parancsát (Ami nem más mint elkapni Miltont (Cage), és visszavinni a pokolból). Igen, ezzel el is árultam, hogy a főbb szereplőnk a halál utáni életből tért vissza, hogy bosszút álljon lánya megöléséért és unokája elrablásáért. Egy kicsit még lehetett volna finomítani a sztorin, de így sem lett rossz! A filmben ezenkívül még felfedezhetjük Amber Heard -et (Mostohaapa, Zombieland, Sose hátrálj meg...), aki a szexi indulatos kis útitársat játssza Milton mellett. Azt a film elején tapasztalhatjuk, hogy mennyire indulatos, és bátor. Még vérző szájjal a földön  fekve is szép látványt nyújt. Apropó látvány, a film elkészült 3D-s változatban is. Ehhez sajnos nem volt szerencsém, de ahogy láttam elég szép effekteket villogtattak meg a készítők. Amiért még dícséret jár a szememben, azok a kocsik, és a filmben számítógéppel elkészített hatások. A kocsikat szépen válogatták össze, bár nem sok volt belőlük. Ezekkel hatalmas üldözéseket, töréseket nyomattak le. Egyszer mindenképpen nézős filmek közé sorolnám. Bár körülbelül ötödszörre is tetszett! 

Tartalom:


John Milton lányát lemészárolta Jonah King, a szektavezér, az unokáját pedig fel akarja áldozni holdtöltekor, hogy beteljesítse küldetését. Milton meghalt, de most visszatér a túlvilágról, hogy megbosszulja lánya halálát, és megmentse a kicsinyét. A pokolból kitörve Milton egy tűzvörös, felturbózott sportkocsival száguld, Piperrel, a dögös pincérnővel az oldalán. Zsaruk és bűnözők üldözik őket, és a Sátán zsoldosa, a Könyvelő, akinek az a feladata, hogy visszavigye Miltont a pokolba. A férfinak három napja van, hogy megtalálja és megmentse az unokáját.

IMDB pontozás: 5.5/10

Saját pontozás: 9/10

Borító:

Egy kis ízelítő:

 

Kattanjatok ránk FB oldalunkon is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr654997177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása