Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Project X - A buli elszabadul

2013. január 01. - bady262

Véleményem

Kellemes December első napját szeretnék kívánni mindenkinek !

Mi másról tudnák írni így egy átbulizott éjszakáról  ? Hát marad a Project X című film, ami nagyon sok embernek ismerős lehet. Hisz nem is kevés városban, faluban próbáltak csinálni ilyen hasonló nagy bulit, vagy legalább a név rokonságot. Nem is csodálkozom hisz kinek nem tetszett volna ez a film.

Amikor én ülten neki a filmnek, gondoltam lesz a szokásos felhozatal valami kisebb fajta tánc. De pontosabban nem is tudtam volna elképzelni mit is várhatok el ettől a filmtől, hisz még nem láttam ehhez hasonlót. Valami nagy elvárásaim nem is igazán voltak, csak próbáltam abban bízni hogy jó lesz és nem lesz sok "LIVE Kamerás" felvétel. Két dologban lehettem tisztára biztos az pedig az hogy nem lesz valami sok mondanivalója a filmnek és ha a öregebbik korosztály megnézni csak a fejét fogja forgatni hogy mi is ez és hogy a gyerekét nem engedi többet buliba. De most vissza a filmhez az eleje szépen lassan felhozza a buli bemelegítését ahogy mennek el a szülők ahogy hívják meg az embereket a dolgok megvásárlása a bulihoz. Aztán szépen elkezdődik a buli, az elein még semmi nagy durranásnak nem tűnik az egész de aztán ahogy szépen elkezd melegedni a helyzet ahogy jönnek a jobbnál jobb csajok a kiváló zene, pár kisebb fajta beszólogatás a trágár beszéd és még sorolhatnám de szerintem nem is kell, hisz ki ne tudná hogy is van ez a bulikban. Amikor a buli kezd a csúcsra érni akkor is kezd hirtelenjében a gond is gyűlni a partizók körül. Amin nem is lehet csodálkozni. A buli vége felé kezd is rá jönni a három szervező hogy egy kisebb szülinapi buliból mit is sikerült nekik ki hozni és hogy kezd baj leni a sok ember.

És hát nem is kell mondani a vége egy katasztrófa lett mármint ami a materiális dolgokat illeti. De persze a szervezőkből egy hős lett a suliban mert egy igen nagy bulit hoztak össze. De vajon meg e érte nekik mert az anyagi károk felbecsülhetetlenek.
 Meg kell hagyni a film a fiatal korosztálynál biztos befutó volt. Hisz a film nézete közben olyan mintha az ember ott lenne benne a filmben és ott bulizna, de ez persze nem lehetséges. A film szerintem meg adta az amit akart és nem is akart mutatni többet mint ami egy film ami a bulizásról szól. Ezt így is kell felvenni szerintem is kell több, így jó a film ahogy van. Valahogy nem nagyon tudok keresni hibákat benne, de biztos lehetne találni. Ezt a filmet úgy ahogy van élvezni kell és hallgatni a jobbnál jobb zenéket !

 

 

 

Egy kis ízelítő

 


Történet:

Három végzős gimnazista elhatározza, hogy megszervezi a város legnagyobb buliját, és legnagyobb meglepetésükre, tervük valóra válik. A buli egyre nő, egyre vadabb lesz, és beszippant mindent és mindenkit, aki a közelébe kerül.


Egyéb címek: X buli
Nemzet: amerikai
Stílus: vígjáték
Magyar mozibemutató: 2012. március 15.
Amerikai bemutató: 2012. március 2.

IMDb pont:6.6

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr484991123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása