Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Életrevalók (Intouchables)

2012. december 16. - mikiasd

Vélemélny

Az Életrevalók, ami igen jóra sikeredett film. Szinte mindegy is, hogy a főszereplő páros gazdag fele hogyan, és miért lett tolókocsis, egyrészt, mert úgysem tudjuk meg a film első felében, másrészt, mert a történet haladtával rájövünk: végül is nem számít. Philippe csak egy ápolót kért. Driss, a csóró fekete pedig csak egy aláírást szeretett volna a segélyhez.Az Életrevalók egy tényleg nagyszerű film 1* mindenképpen meg kell nézni.

Tartalom:

Ejtőernyős balesete után tolószékbe kerülve Philippe (François Cluzet), a dúsgazdag arisztokrata felfogadja kisegítőnek Drisst (Omar Sy) a külvárosi gettóból jött férfit, aki nemrég szabadult a börtönből, és látszólag teljesen alkalmatlan az ilyen feladatokra. Két világ találkozik és ismeri meg egymást, és az őrült, vicces és meghatározó közös élmények nyomán kapcsolatukból meglepetésszerűen barátság lesz, amely szinte érinthetetlenné teszi őket a külvilág számára.

Pontozás:

9.5/10

Borító:

eletrevalok_poszter.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr814967791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RealMadridFan 2012.12.26. 21:44:39

a Lorax miért érdemelt 10et ez meg csak 9et???? ez a tavalyi év legjobb vígjátéka.. sőt megmerem kockáztatni.. a valaha készített legjobb vígjáték.. :)
1héten 6x néztem meg amikor kiadták.. :)

Nikosssz 2012.12.27. 17:07:44

@RealMadridFan: Többen szerkesztjük a blogot, és mindenki a saját szempontjait tekintve pontoz...

CSKJozsef 2012.12.29. 18:48:23

@RealMadridFan: Nálam 9.8 pontot kapott volna :)
süti beállítások módosítása