Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Euro túra

Eurotrip, 2004

2012. december 13. - CSKJozsef

Véleményem:

Ez vígjáték a javából, aki nem nézte meg annak azzal a jó hírrel szolgálhatok, hogy itt egy film amit még nem láttál és meg kell nézned! A történet nem túlságosan bonyolult egy srác elutazik barátjával Európába hogy találkozón német levelező barátjával, aki nem mellesleg egy gyönyörű lány. Hogy kötnek ki Rómába útközben érintve Angliát, Kelet Europát és meg sok más országot? Nézzétek meg a filmet megéri ;)

Tartalom:

Scott éppen az érettségi bankett előtt szakít a barátnőjével, egy punk-együttes oszlopos tagja kedvéért. Hősünk csalódottságában olyan részegre issza magát, hogy európai levelezőtársát, és akit addig fiúnak vélt, csúnyán megbántja. Scotty ekkor megfogadja, hogy a nyári szünetben csakis egyetlen cél lebeg majd a szeme előtt: felfedezni az ismeretlen és hatalmas Európát, s eközben megtalálni a megbántódott lányt.

Borító:


Értékelés:
9.2 / 10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr344963028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása