Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Daniel Craig még utoljára...: 007: No Time to Die-trailer + poszter

2019. december 05. - csak Porter

mv5bn2zmzdllytctyza3yi00ngvjltk0njctowuwymuzmwnmzwi3xkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynq_v1.jpg

Megérkezett az első előzetese Daniel Craig Bond-kalandjának utolsó részéhez, a Nincs idő meghalni című 007-mozihoz. A trailer kicsit túlzsúfoltnak tűnik elsőre, mivel belepakoltak mindent, amit egy Bond-mozitól várhatunk. A történet szerint a 007-es a nyugdíjból tér vissza egy barátja kérésére, hogy ismét megmentse a világot. Immáron sokadjára...

A címszereplő még utoljára Daniel Craig, mellette pedig egy fantasztikus színészgárdája lesz a filmnek: Ralph Fiennes, Rami Malek, Naomie Harris, Ana de Armas, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Ben Whishaw, Jeffrey Wright és Billy Magnussen. A 007-es veteránírók (Neal Purvis & Robert Wade) mellett ezúttal Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge és Cary Joji Fukunaga írták a forgatókönyvet, utóbbi foglalt helyet a rendezői székbe is.
Magyar bemutató: 2020. április 8.

960x0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr5515339922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása