Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Újabb akció-klasszikust dolgoz fel Hollywood

2019. szeptember 11. - csak Porter

1154341.jpg

A 90'-es évek egyik legjobb guilty pleassure, a John Woo által rendezett Ál/Arc-ot is feldolgozzák, méghozzá az eredeti filmet is készítő Paramount stúdió. Röviden annyiról szól, hogy a kómába kerülő hírhedt terrorista (Nicolas Cage) arcát átrakják az utána dolgozó ügynökre (John Travolta), hogy így beépülve megtudja, hova rejtettek el egy bombát L.A.-ben. Eközben a terrorista is felébred, aki pedig az ügynök arcát ölti magára.

A sztori nagyon őrült, ám mégis a főszereplők és a rendező személye miatt máig egy szórakoztató mozi. A remake forgatókönyvét már el is kezdte írni Oren Uziel (22 Jump Street - A túlkoros osztag, The Cloverfield Paradox), a stáb többi tagjáról egyenlőre nincs információ.

face_off_still_0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4315066054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása