Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Vár rád a nagy kaland: The Peanut Butter Falcon-trailer + poszter

2019. június 24. - csak Porter

peanut-butter-falcon.jpg

Eddig nem sok mindent lehetett hallani a The Peanut Butter Falcon-ról, ám az első előzetes alapján már most várólistára került, mivel csak úgy sugárzik ebből a két percből a feelgood dramedy hangulat, na meg az eddig megjelent kritikák is nagyon pozitívak. A történet szerint egy Down-szindrómás srác megszökik a szanatóriumból, hogy pankrátornak álljon. Ekkora találkozik egy simlis alakkal, aki később az edzője lesz.

A főszerepben Shia LaBeouf, Dakota Johnson, John Hawkes, Thomas Haden Church, Bruce Dern, Jon Bernthal, valamint Zack Gottsagen tűnik fel első szerepében. A filmet az eddig csupán kisfilmeket késíztő rendezőpáros, Tyler Nilson és Michael Schwartz írták és rendezték.
Amerikai bemutató: 2019. augusztus 9.

mv5bmjaxotk2mjm2nl5bml5banbnxkftztgwmji2otuxnte_v1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9314907690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása