Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: James Gunn visszatért! Újraírják a The Flash-t... megint. Remek nevek a Sokkal több, mint testőr 2-ben. Forog a Dűne és az új Jumanji.

2019. március 19. - csak Porter

jg.jpg

A hónap híre, hogy a lassan egy éve a Disneytől kirúgott James Gunn, miután elvállalta a The Suicide Squad forgatókönyvének megírását (és valószínűleg a rendezését is), az egeres cég végül fittyet hányt a régi sérelmekre és visszavette őt, hogy megrendezze A Galaxis őrzői vol. 3-at. 

ezra-miller-the-flash-justice-league.jpeg

Ezra Miller nincs megelégedve a készülő The Flash forgatókönyvével, így Grant Morrisonnal, a DC egyik ikonikus írójával közösen írnak egy kicsit komorabb hangulatú verziót, és majd a stúdió dönt, melyiket készítik el végül.

b8h1ftvcuaazc-b.jpg

Pár napja Frank Grillo csatlakozott a Sokkal több, mint testőr folytatásának stábjához, most pedig Morgan Freeman és Antonio Banderas is kapott egy-egy szerepet.

dune-2-wallpaper.jpg

Elkezdődött a Dűne forgatása Magyarországon, valamint kiderült, hogy Hans Zimmer fogja szerezni a film zenéjét. Premier jövő év novembere. 

jumanji-welcome-to-the-jungle-movie-characters.jpg

Dwayne Johnson még csak most végzett a Halálos iramban: Hobbs & Shaw forgatásával, de már az Instagrammján jelentette be, hogy elkezdődött a Jumanji: Vár a dzsungel folytatásának forgatása, amit újra együtt készít Jack Blackkel, Kevin Harttal és Karen Gillannal.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr814688406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása