Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Pókember ezúttal Európában tesz rendet: Spider-Man: Far from Home-teaser trailer + poszter

2019. január 15. - csak Porter

spidermanhomecoming1280-4jpg-fe1bc9_1280w.jpg

Befutott az első ízelítője a jövőre mozikba kerülő Pókember: Idegenben című Marvel-filmnek. A történet a Bosszúállók: Végjáték után pár perccel veszi fel a fonalat, de a középpontban egy európai iskolai kirándulás lesz, ami közben újabb gonosztevőkbe botlik kedvenc hálószövőnk. Valószínűleg hozni fogja az első rész színvonalát és hangulatát, ám engem sajnos nem rántott be úgy ez a két perc. 

A címszerepben ismét Tom Holland, akivel együtt visszatér Marisa Tomei, Jon Favreau, Michael Keaton, Angourie Rice, Jacob Batalon és Zendaya, valamint ezúttal Jake Gyllenhaal is bemutatkozik, mint Mysterio. A forgatókönyvet ismét Chris McKenna & Erik Sommers írta, a rendezői székbe pedig újra Jon Watts foglal helyet.
Amerikai bemutató: 2019. július 5.

mv5bmje1mze5mjczml5bml5banbnxkftztgwotgwmtgxnzm_v1_sy1000_cr0_0_674_1000_al.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7314564838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása