Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Clark Kent kicsit másként: BrightBurn-trailer

2018. december 09. - csak Porter

brightburn.jpg

Érdekes képregényes témát dob fel a BrightBurn, ami nem csak a rajongóknak való, mivel eléggé átcsap a végére valami horrorba. Legalábbis az első előzetese alapján erről lehet szó. Egy farmon élő családhoz egy űrből érkező csecsemő landol űrhajójával, akit a nő és a férfi magához vesz. De mi van akkor, ha a szuperképességekkel megáldott gyerek rossz dolgokra használja az erejét?

A házaspárt David Denman (Az ajándék) és Elizabeth Banks alakítja, míg a kissrácot a viszonylag újonc Jackson A. Dunn játssza. James Gunn (A Galaxis őrzői) viszont csak producere a filmnek, mivel a forgatókönyvet testvére, Brain Gunn és unokatestvére, Mark Gunn írták. A rendező David Yarovesky (akivel Gunn a Guardians of the Galaxy: Inferno-t is rendezte).
Amerikai bemutató: 2019. május 24.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8614466912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása