Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A 20th Century Fox stúdiónak elgurult a gyógyszere

2018. szeptember 29. - csak Porter

maxresdefault_111.jpg

A stúdió eddig is híres volt arról, hogy kénye-kedve szerint rakosgatta, tologatta a bejelentett filmjei premierdátumait, így nem meglepő, hogy ismét megtette, ám most csak olyan filmekkel, amit már egyszer (vagy sokszor) elhalasztottak.

letoltes_1_2.jpg

Az X-Men: Sötét Főnix-et (aminek a napokban jött ki az első előzetese) már ebben az évben be kellett volna mutatniuk novemberben, ám a tesztvetítések nem sikerültek túl jól, így 2019. februárjára tették át. A napokban ez 2019. június 7-ére módosult. 

letoltes_2_1.jpg

A jó pár éve sínylődő Gambit-filmet is elhalasztották újfent. Az eredetileg 2016-ban érkező filmet már számtalanszor átírták, valamint rendezője is volt már vagy három, és még most sincs semmi előrehaladás az ügyben, így legelőbb 2020. március 13-án láthatjuk. Ha addig közbe nem jön valami ismét...

dims.jpg

A nulla hype-val rendelkező Alite: A harc angyalá-t is eltolták, de azt csak két hónappal, méghozzá a Sötét Főnix eddigi dátumát kapta meg: 2019. február 14.

deadpool-1200-1200-675-675-crop-000000.jpg

De ami a legviccesebb: a decemberben megüresedett időpontra egy eddig ismeretlen Deadpool-filmet szándékoznak bemutatni, méghozzá egy családbarát, PG-13-as verziót!

walt-disney-studios-20th-century-fox-1.jpg

Lehet, hogy ez már a Disney-Fox egyezség első jele?!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr10014271147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása