Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jöhet a Kraven, a vadász-film? Rendezőt kapott a füves Részkessetek betörők. Forog a Mulan. Készül a Vonat Busanba 2. Üres a Minecraft rendezői széke.

2018. augusztus 16. - csak Porter

kraven-the-hunter-kravens-last-hunt.jpg

A Sony stúdió tervez egy Kraven, a vadász mozifilmet is és fel is kérték Richard Wenket (A védelmező), hogy írja meg a forgatókönyvet.

1118full-augustine-frizzell.jpg

Meg is találták a Stoned Alone című füves vígjáték rendezőjét, Augustine Frizzell személyében, aki eddig inkább színésznőként tevékenykedett, de ő rendezte az idei Never Goin' Back-et. Valamint pletykálnak egy esetleges Macaulay Culkin cameot is.

mulan-dis.jpg

Elkezdték forgatni a Disney stúdió Mulan című meséjének élőszereplős verzióját, valamint kiadták az első hivatalos képet is, amin a címszerepet játszó Yifei Liu látható.

train-to-busan.jpg

Sang-ho Yeon bejelentette, hogy elkezdte írni 2016-os filmjének, a Vonat Busanba: Zombi expressz folytatásának forgatókönyvét, aminek címe Bando lesz, 2019-re tervezik és egy félszigeten fog bonyolódni a cselekmény.

rob-mcelhenney-eeb83d347ccccce5.jpg

Rob McElhenney (író, rendező) kiszállt a Minecraft-filmből. A Warner Bros. ezúttal Aaron és Adam Nee-t (The Last Romance, Band of Robbers) kérte fel, hogy írjanak egy új forgatókönyvet hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9114168815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása