Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Boldog halál....Boldog halál.....Boldog halálnapot

2017. november 07. - Nikosssz

˝A mai nap hátralévő életed első napja˝


Az első előzetes óta, nagyon vártam a filmet, mivel már a másfél perces ízelítőből ki lehet venni, mire is számíthatunk a filmben. Ez az újra élni ugyanazt a napot sokaknak ismerős lehet az Idétlen időkig c. alkotásból, amiben Bill Murray élte át minden reggel ugyanazt a napot! Amely érdekességet kihangsúlyoznám, az az, hogy ezt a régebbi művet a film végén is felhozzák!


 Az első előzetes óta, nagyon vártam a filmet, mivel már.... Ja, bocs ez már volt! :D
Annyit csavartak a sztorin, hogy itt a főhősnőnk nem nyugodalmasan álomra hajtva fejét éli meg ugyanazt a napot, hanem megöli őt egy babaarcú gyilkos. A félreértés elkerülése végett: Egy maszkot viselő alak gyilkolászik, aki azért választotta ezt az álcát, mivel az iskolában a nagy meccs előtt, most többen ilyenben flangálnak, hogy biztassák helyi csapatukat. De vajon milyen lehet arra felkelni, hogy épp meghalunk?! Nos első alkalommal még nem annyira fura, de amikor a dolgok kezdenek megismétlődni, akkor főszereplőnkből kitör a hisztéria, amit Jessica Rothe remekül át is ad a nézőknek. Eddig egyetlen komolyabb filmben kapott szerepet, a tavalyi La La Landben, de simán megbírkozott az egész estés mozi főszerepével, sőt tündökölt benne. Remélem viszont látjuk még nagyobb szabású filmekben.


A szinopszis ismerős lehet még az Odaát fanoknak is, A harmadik évad 11. epizódjából, amikoris Dean Winchestert éri el a halál keze minden egyes nap! Igazából már ott is nagyon tetszett az ötlet, de egy gyilkossal még jobb! Amit viszont a film nem használt ki 100%-ban az a nyomozás a gyilkos után. Nem tartom valśzínűnek, hogy egész napomat végig élném, és csak este kezdenék gondolkodni, ki lehet a gyilkos, és a halál előtt pár órával elundulni kémkedni pár gyanúsított után.

Mindenesetre, nekem bejött a film, és élvezni tudtam a sztorit, és a színészek játékát is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1413183554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása