Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Sokkal több, mint testőr: The Hitman's Bodyguard-teaser trailer

2017. április 15. - csak Porter

mv5bmje3mdyzotuwn15bml5banbnxkftztgwmdyymziwmji_v1_sx1777_cr0_0_1777_740_al.jpg

Ez az a film, ami miatt a kisebbik szerepet vállalta csak el Ryan Reynolds az Élet című sci-fiben, és az előzetes alapján nagyon is megérte! Ez valami nagy királyságnak néz ki! A történet annyi, hogy a világ egyik legjobb bérgyilkosa tanúskodni fog valami nagykutya ellen, erre egy profi ügynököt raknak mellé 24 óráig, hogy biztonságban eljusson Londonból Hágáig. Mindezt marhasok akcióval és káromkodással.

A bérgyilkost Samuel L. "Motherf*cker" Jackson alakítja, míg az ügynököt Ryan Reynolds testesíti meg. A nagykutya Gary Oldman lesz és még Salma Hayek is feltűnik. Mindezt sajnos Tom O'Connor forgatókönyvírótól (Tüzes bosszú) és Patrick Hughes (The Expendables - A feláldozhatók 3) rendezőtől. 
Amerikai bemutató: 2017. augusztus 18.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4812427817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása