Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan a Deadpool 2 és a Hegylakó remake rendezője. Lehet, mégis csak lesz A holló remake? Emilia Clarke lesz a Han Solo főszereplőnője. Akkor mégsem lesz The Last of Us-film?

2016. november 26. - csak Porter

david-leitch-deadpool-2.jpg

Mostanra megerősítést nyert az az 1 hónapos pletyka, hogy a John Wick társrendezője, David Leitch fogja rendezni a Deadpool 2-t. 

highlander_quad_final.jpg

Már 2008 óta folynak az előkészületek a mára már klasszikusnak mondható Hegylakó című 1986-os kaland fantasy remakejének. Egyre biztosabb a project, mivel találtak hozzá egy elég ígéretes rendezőt, méghozzá John Wick másik direktorát, Chad Stahelskit. 

the-crow.jpg

Már évek óta húzódik A holló című film remakeje, de nem haladt a project, mert a film jogait birtokló Relativity stúdió csődbe ment. Most a céget felvásárolták, új igazgatók lettek és elindulni látszik a film előkészülete. Már az új cím is megvan: Crow Reborn.

41c81056f298dfa3a9c1b1634950da8f.jpg

Emilia Clarke, a Terminator: Genisys után újra egy blockbuster női főszereplője lesz, ami nem más, mint a 2018-ban érkező, a fiatal Han Solo kalandjairól szóló különálló Star Wars-film.

lastofus1.jpg

Sam Riami (Gonosz halott-trilógia, Pókember-trilógia), a készülő The Last of Us-film producere elmondta, hogy nem igen halad a project, mivel a játékot is részben készítő Neil Druckmann által írt forgatókönyvért nem rajong a Sony stúdió, így nem tudni, mi lesz a film sorsa. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8111998586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása