Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Készül a Valami Amerika 3!

2016. november 16. - csak Porter

mv5bmja0mtq2nty1ml5bml5banbnxkftztgwmzayote1mdi_v1_sy1000_cr0_0_1699_1000_al_1.jpg

Herendi Gábornak jövőre mutatják be a Kincsem című filmjét, ami az eddigi legdrágább elkészített magyar film lesz, ám Gábor már a következő filmjét készíti elő, ami nem más, mint a Valami Amerika 3. Herendi 8,87 millió forintott kapott a Filmalaptól az előkészületekre.

A 2002-es első rész egy kimondottan színvonalas magyar film volt, jó sztorival és remek színészekkel, amit 6 évvel később a második rész követett, ami még szórakoztatóbbra sikeredett, mint az előd.

20161111pindroch-csaba-szabo-gyozo-es.jpg

Azt nem tudni, hogy ki tér vissza a folytatásra, de valószínüleg az első két rész fontosabb szereplői mind, szóval visszatérhet Szervét Tibor, Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, Tompos Kátya, Faragó András és Thuróczy Szabolcs is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1711959459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása