Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Elhunyt Curtis Hanson. Csoportkép az új Jumanji főszereplőiről. Jövőre forog a M:I 6. Jövőre jön csak a Rings. Az Assassin's Creed egy része spanyol nyelvű lesz.

2016. szeptember 24. - csak Porter

curtis-hanson-images_j9wp.jpg

71 éves korában halt meg Curtis Hanson forgatókönyvíró és filmrendező. Az Oscar-díjas Hansonnak olyan filmeket köszönhetünk, mint a Halálos barátság, A kéz, amely a bölcsőt ringatja, Veszélyes vizeken, Szigorúan bizalmas, Wonder Boys - Pokoli hétvége, 8 mérföld, Egy cipőben, Szerencse dolga és a Mavericks - Ahol a hullámok születnek

14309695_1345966402095039_2068432816_n.jpg

Javában forog a Jumanji folytatása, és ennek örömére ki is adtak egy csoportképet, amin a főszereplők pózolnak. Kevin Hart, Dwayne Johnson, Karen Gillan és Jack Black.

tom_cruise_mission_impossible_stunt.jpg

Sikerült megegyezni Tom Cruise bérével kapcsolatban a stúdiónak, így jövő tavasszal kezdik is forgatni a Mission: Impossible hatodik részét.

good-news-for-the-ring-fans-ring.jpg

Ismételten elhalasztották a Rings bemutatóját, immár negyedjére. A stúdió ezek szerint nagyon bízik a filmben. (nem!) Az új dátum: 2017. február 3.

assassins-creed-gallery-03.jpg

Az Assassin's Creed múltban játszódó jelenetei - ami Spanyolországban játszódik - spanyol nyelvűek lesznek, hogy még hitelesebbek legyenek a sztorihoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4411739477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása